ComfiFast EasyWrap-plagg

Topp-till-tå-klädsel vid behandling av atopiskt eksem.
Leverantör: : Vernacare
 
  • ComfiFast™ Easywrap™-plagg är lämpliga för topp-till-tå-klädsel vid behandling av atopiskt eksem. Plaggen är designade för att passa varje kroppsdel; allt från en klava för huvudet till strumpor för fötter, vilket ger en idealisk lösning för att täcka huden när du använder steroider, tunga mjukgörare eller salvor.

    Med hjälp av MultiStretch™-teknologi sträcker sig plaggen i radiella, längsgående och diagonala riktningar för ökad rörelsefrihet och förbättrad komfort för patienten. Materialet är av ett lätt andningsbart tyg som är lämpligt för maskintvätt, vilket gör att de kan återanvändas om och om igen och fortfarande behålla sin mjukhet.


  • Nedladdningsbara filer:

    Katalog

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00