Oiva Avdelningsvagn/Provtagningsvagn

En avdelningsvagn för provtagning på vårdavdelningarna.
Leverantör: : Innopart
 
 • Oiva-avdelningsvagnen är lätt att flytta och den är avsedd bland annat för provtagning på bäddavdelningar på sjukhus och hälsovårdscentraler. Oiva har konstruerats för ett svara mot hälsovårdens behov tillsammans med experter i branschen. På provtagningsvagnen har vi strävat efter att beakta användningen av mobila enheter som blir allt vanligare. Oiva provtagningsvagnen gör provtagningen smidigare – såväl med tanke på provtagaren som patienten.

  När du kräver ergonomi och flexibilitet

  I planeringen av avdelningsvagnen har vi bland annat beaktat ergonomin och flexibiliteten. Detta framkommer bland annat av ställningarna som kan placeras fritt runt på den tråg och som gör att vagnen lämpar sig för såväl höger- som vänsterhänta. Ergonomin främjas även av skjuthandtagen som placerats på två höjder (93 cm och 105 cm). Således lämpar sig vagnen för både kortare och längre användare.

  Oiva i ett nötskal

  En stadig vagn som lämpar sig för många ändamål och är lätt att flytta
  Du kan fästa 2–3 tråg på vagnen efter behov, olika djupalternativ
  De tvättbeständiga trågen kan tas bort i sin helhet
  Grundvagnen omfattar två tråg med djupen 60 mm och 45 mm
  Stommen är förkromat stål
  Trågen är gjorda av aluminium och pulverlackerade med antimikrobiell färg, vilket förebygger bakterietillväxten på den målade ytan
  Skjuthandtag på två höjder: 93 cm/105 cm
  Högklassiga och låsbara, lagrade hjul
  Trågens basfärg är vit, hörnskydden är gröna eller grå som standard
  Tillbehör: flyttbara hållare för riskavfall, flaskor och sopkorg som går att montera runt tråget (60 mm)

 • Nedladdningsbara filer:

  Produktblad

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00