Favero Start Matt

Artikelnummer:Se nedan
STARTMATT har utformats med en formad yta och hålrum i vilken nyfödda ska placeras. Förhindrar postural plagiocephaly. Madrassen är designad för om möjligt minska risken för plötslig spädbarnsdöd. Studier pågår.
Leverantör: : Favero
 
  • Madrassen har utformats med en formad yta och hålrum i vilken nyfödda ska placeras. Läget för benen hos det nyfödda kan justeras. Detta projekt har utvecklats av Inglesina och Favero Health Projects. Båda företagen är inriktade på välbefinnandet och framför allt på barns säkerhet.

    Madrassen är brandsäkrad utan kemiska ämnen. Brandskyddet är 100% naturligt. Madrassen är patenterad.

    START MATT Förhindrar postural plagiocephaly. Postural plagiocephaly är den så kallade deformation av huvudet på spädbarn som orsakas av att barnet ligger på rygg, under de första månaderna efter födseln. Att alltid sova på rygg kan bidra till uppkomst av postural plagiocephaly.

  • Nedladdningsbara filer:

    Katalog Favero

    Produktblad

Företagsinformation

Våra säljare och tekniker tillhandahåller utbildning, service och support för att du som kund ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Utöver våra egna varumärken Hållfast, F.L.A.G., Strana och GoodGel representerar vi även Insausti, Barkey, Medihoney, Currus AB, OTM AB, AireRx®, Emotec, CBM, Evermed, TCC-EZ, SPARKe, Tempur, Innopart och Care Essentials.

Organisation

Salubrious AB grundades år 2000 och vår webbshop (www.goodmedical.se) startade 2009. Dotterbolaget Salubrious Nordic Service AB (www.snsab.eu) startades 2011. 

Vi har huvudkontoret i Stenkullen utanför Göteborg och ett lokalkontor i Täby Stockholm.

Salubrious AB

Box 3100  •  443 03 Lerum  •  Sverige
Tel: 031-730 58 00